Coaching aanbod

Ben jij klaar met die negatieve stem in je hoofd? Wil je je niet meer onzeker voelen? Ben jij klaar met het je zo alleen voelen? Sta je op een wachtlijst voor een kliniek maar duurt dit te lang? Hoe ga je om met het lichaamsbeeld wat je van jezelf hebt? Hoe krijg je meer respect voor je eigen lichaam? Wil jij de eetstoornis de baas worden? Loop je vast? Ik wil graag met jou aan de slag! Via online gesprekken kan ik jouw coach worden. Als ervaringsdeskundige kan ik je helpen. Het is mij gelukt, en het gaat jou ook lukken!

 

Online coaching:

    - Stuur een mail naar domaineleparadis@hotmail.com en vertel iets over jezelf; wie ben jij, hoe oud ben je, hoe lang lijd je aan de eetstoornis? Geef vooral aan wat jij wilt delen. Alles wat je verteld blijft in vertrouwen bij mij.

        - Ik stuur je een bericht terug en kunnen we een eerste ontmoeting/kennismakingsgesprek plannen online.

        - Na de intake denk je na over ons gesprek, voelt het goed aan? Dan ga ik graag met je verder!

        - Na de intake ontvang je van mij een aanbod met het hulpprogramma.

        - Iedere week zal ik je opdrachten geven voor thuis. Deze opdrachten kan je in alle rust maken en bespreken we dit in het eerstvolgende gesprek met elkaar. Opdrachten in de vorm van: schrijven, creatief bezig zijn, muziek, spel en leesopdrachten.

       - Samen kijken we naar de behoefte die jij hebt en wat ik denk wat goed voor je is.

 

      Kosten:

    - Kennismakingsgesprek is gratis en duurt 60-75 minuten.

    - 60 minuten gesprek: €50,-

    - 30 minuten gesprek: €25,-

    

      Intern:

     Voel je en merk je dat het je niet lukt in je eigen omgeving dan kunnen wij jou hier in Zuid-Frankrijk een plek bieden waar we jou kunnen begeleiden. Je bent van harte welkom om een bepaalde tijd bij ons te komen wonen. Het gene wat we jou op dit moment kunnen bieden is een eigen kamer in ons woonhuis, je word onderdeel van ons gezin. Er is een dag structuur en uiteraard met veel tijd voor rust en ontspanning, ruimte de natuur en onze dieren (paarden en honden). Ook is er veel tijd voor de nodige gesprekken die jou kunnen ondersteunen in je proces. Voor meer informatie mail naar: domaineleparadis@hotmail.com

 

 

Online meeting ouders:

Heb jij een dochter of zoon met een eetstoornis doe mee met de GRATIS online meeting voor ouders!!

Lijkt het je fijn om in een vertrouwde setting met elkaar te praten? Om elkaars verhaal aan te horen, voor advies en tips? Om één keer in de maand over een onderwerp te praten wat met het ziektebeeld te maken heeft van jouw kind?

 

Het is een online meeting voor lotgenoten onderleiding van mij als anorexia ervaringsdeskundige en coach. Wil je weten wanneer de eerst volgende meeting weer is? Voor meer informatie mail naar: domaineleparadis@hotmail.com 

Je bent van harte welkom!