Graag stel ik me aan je voor. Ik ben Renate en 38 jaar. Vijf jaar lang heb ik geleden onder anorexia en heb er uiteindelijk mee leren leven. Ik ben nu ruim tien jaar vrij van al deze negatieve gedachtes en stemmetjes in mijn hoofd en heb het een plek kunnen geven.

 

Ik ben opgenomen geweest in een kliniek en heb diverse dagbehandelingen gevolgd. Na jarenlang eigenaresse te zijn geweest van een Dansschool in Nederland woon ik nu samen met mijn partner Bart, die mensen met verslavingsproblematiek ondersteunt en de kinderen Jaya en Tara in Zuid-Frankrijk en volgen we onze droom.

Ik leef en ben dankbaar dat ik iedere dag gezond op mag staan. Als ervaringsdeskundige weet ik heel goed hoe ik jou kan helpen. Vanuit eigen ervaring ga ik graag met je in gesprek, zodat jij de juiste stappen kunt zetten en je leven weer kleur kunt geven, zonder dwangmatig bezig hoeven te zijn.

 

In mei 2021 ben ik samen met mijn partner Bart en de kinderen Jaya en Tara geëmigreerd naar Zuid-Frankrijk. Wij zijn volop in verbouwing en kunnen wij in januari 2023 mensen ontvangen. We volgen ons hart als nooit tevoren! Domaine le Paradis is een plek voor mensen die aan zichzelf willen werken en ondersteuning kunnen gebruiken. Op basis van onze eigen levenservaringen creëren we een veilige omgeving waarin mensen zichzelf kunnen zijn.

 

Wil je weten wat wij doen? Kijk op de website:  www.domaineleparadis.com 

 

Ook al woon ik niet in Nederland, ik kan jouw mentor worden. En ook al woon ik op afstand ik kan je een gevoel van veiligheid geven. Een mentor die ik heb gemist in al die jaren ziek zijn. Een mentor voor jou, maar ook voor alle dierbaren om je heen. Ook anorexia is een familie ziekte waar alle familieleden bij betrokken zijn. Uiteindelijk ben jij de gene die het moet doen en die de eerste stap moet zetten voor genezing. Om te gaan praten, je gevoelens te uiten en te delen! Ik weet zelf dat deze stap ontzettend moeilijk is, maar vertrouw erin dat het je verlichting gaat geven. 

 

Ik kan je laten zien dat herstellen van een eetstoornis mogelijk is! Ik help je graag met het werken aan jouw herstelproces.

Je hoeft het niet alleen te doen. Samen gaan we op pad om die mooie weg weer te vinden, zodat jij in je eigen kracht kunt gaan geloven!